Highersense Sweden
Yoga Bjärred &
Hot Yoga Lomma

Highersense expanderar med Hot Yoga Studio i Lomma!

Från och med 9/2 är vi stolta ägare av Highersense Hot Yoga i Lomma.

Som yogi hos oss medger ditt medlemsskap tillgång till båda studios (Lomma och Bjärred) och därmed ett fylligt utbud av yogaklasser av alla de slag.

Yogan finns alltid där som en grundpelare i tillvaron, ett sätt att mata oss själva med den näring kropp och sinne behöver för att bibehålla vår flexibilitet och ta emot nya möjligheter med öppna ögon och lugn i hjärtat. Highersense vill erbjuda så stor flexibilitet som möjligt så att yogan ska få en naturlig plats i ditt liv. Hoppas du hittar något som tilltalar dig och din livsstil.

Highersense finns för att
  • bidra till att människor som känner igen sig i karaktärsdraget HSP (Highly Sensitive Person), kan leva sina största liv, även om världen kan kännas överväldigande ibland.
  •  …öka medvetenheten i den här världen. Vi önskar oss en högre “sense” i betydelsen medvetenhet, där vi hittar och lever efter våra värderingar, sådana som de är när vi skalat av lagren som ålagts oss genom vår uppväxt, vår överfyllda vardag, krav och normer utifrån.

Vad mer är möjligt?

Highersense grundare

Linda Sjöholm, grundare, är högkänslig terapeut och yogalärare, specialiserad inom tanke-och känslohantering, energiförståelse, medvetandeutveckling och högkänslighet.

“Nu flyger jag! Jag har släppt vad alla andra tycker och tänker. Och det jag märker är att ju tryggare jag blir i mina egna val, desto lättare är det för andra att förhålla sig till mig, att ha tillit.”

Linda har gjort karriär i linje med sin universitetsutbildning inom Organisationspsykologi, som HR-chef, ledarskapskonsult och chef inom utbildning och support. 

“Jag har alltid älskat att jobba, älskat att se människor växa, att se organisationer få liv och mening.”

I ett snurrande ekorrhjul har högkänsligheten gjort sig påmind. Som många andra högkänsliga, känner Linda ena dagen att hon briljerar, och dagen därpå vill krypa ihop till en boll under täcket. Intrycken blir för många, prestationsdjävulen pockar hela tiden på, de dömande tankarna kring den egna  insatsen maler dag som natt.

Har jag gjort tillräckligt?

Duger jag?

Varför sa jag så? 

“Även om högkänsligheten gör att jag behöver dra mig undan när världen blir överväldigande, och att risken är stor att jag bränner ut mig om jag inte tar hand om mig eller får gehör i min omgivning, så älskar jag min och andras högkänslighet. Den gör oss levande, luftiga, lyckliga, och hjälper oss att förstå sådant om ingen annan ser. Högkänsliga är ofta det mest intressanta umgänget, med flest spännande perspektiv.”

Highersense kunder

Den underbara feedback vi får, när vi gör det som är naturligt för oss, i stället för att tramsa med annat

– Linda Sjöholm


Tack snälla för allt du gör för mitt välmående! Både fysiskt och psykiskt. Genom yogaklasserna guidar du oss så skickligt på det mentala planet. Stress, irritation och frustration försvinner. Klasserna blir heller aldrig tråkiga, plötsligt överraskar du oss med ett helt nytt angreppssätt”.

Deltagare yogakurs


Jag vill att du ska veta att du håller världsklass Linda! Det finns ingen bättre retoriker än du. Du har en unik kombination av att vara naturlig, glad, stenhård, full koll, smart, verbal och träffsäker. Dagarna med dig har varit enormt lärorika och du är skapt för att hålla på med det du gör”.

Deltagare ledarprogram


Jag har utövat yoga under en herrans massa år. Det är ett sätt att leva, även att överleva. Inte trodde jag, att jag, efter så många år, först nu skulle möta den i särklass bästa yogainstruktören. Mäktigt hur någon kan förmedla trygghet, stabilitet, styrka, lugn med sin röst. Hur kan någon besitta denna enorma kunskap och förmedla den på ett ypperligt sätt.

Restorative Yoga är i särklass en av de bästa terapiformer jag provat under åren. Är så tacksam att jag fått möta Linda Sjöholm”.

Yogi och högkänslig

Tänk om vi har en FANTASTISK kraft och kapacitet – och att den bara ser helt annorlunda ut än vad vi trott!

– Dain Heer

Highersense Yoga i Bjärred och Hot Yoga i Lomma

I Highersense Yoga kombineras alltid kroppsrörelser (asanas) med filosofi, meditation och intuitiv coaching bortom the obvious.

Intensiteten är olika hög beroende på vilken kurs/klass du väljer och vad du just nu längtar efter. Lekfull, kraftfull Yoga Flow Variations som frigör endorfiner, rörelseglädje och kärlek till kroppen, eller Yin & Restorative för fullkomlig återhämtning och djup vila. I Yoga Slow är vi lite mitt emellan.

Vi har både längre kurser för en hel termin, möjlighet att droppa in när det passar dig, och speciella events och retreats.

Ta del av vårt planerade schema:


Självtest högkänslighet

Vill du lära dig mer om högkänslighet och se om det stämmer in på dig? Gör vårt självtest.


Vi ägnar hela livet åt att försöka dölja att vi är någonting, som vi ändå aldrig har varit.

Mel C