Yoga, terapi, chefscoaching & retreatsyoga

Yoga is a conscoius organization of your life for the purpose of finding what it is that separates you from that which your heart and your being is calling for. It´s a process of purification; a process of simplification; a process of letting go; of consciously losing what you thought would bring you happiness.

– Sat Shree

I hela Lindas vuxna liv har yoga som återhämtningsform kantat arbetsliv och familjeskapande.

“Jag har haft ynnesten att undervisa i Sverige och utomlands i sedan 2003. Kropp och sinne är olika medvetenheter, men de påverkar varandra. Yogasystemet tar hand om helheten. Jag njuter av att utforska och leka med kroppens möjligheter och potential. Öppna upp, stärka, balansera.

I avslappning och meditation möter vi oss själva, kärleken till dem vi är innerst inne expanderar en liten bit i taget.”


Terapi för högkänsliga

Den här terapin är för dig som är högkänslig och som längtar du efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet. Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar.

HSP-terapin bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, såväl privat som yrkesmässigt.

Vi går bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Det handlar om att hitta “de ömma punkterna” och de bakomliggande orsakerna till varför du mår som du mår. Tillsammans släpper vi taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv. Det ger en känsla av klarhet, lätthet och enorm frihet.

Tänk om det inte är något fel på dig?
Tänk om du kan hantera din extra känslighet med lätthet och använda den till din fördel?


Retreats

I våra retreats landar vi i tillåtande, tar emot oss själva sådana som vi är och ger oss tid att skala av lager för lager.

Yoga, meditationsövningar, coachande övningar och egen tid för vila och reflektion fyller dagarna.

I samvaro med likasinnade får vi även ett sammanhang där vi, kanske för första gången, känner tillåtande till allt det vi är. När vi delar erfarenheter känner vi oss inte längre så annorlunda i våra upplevelser.

Du tillåts släppa taget om ansvar, konsekvenser och kontroll. Du blir omhändertagen.

Dag tre, på morgonen, kom jag djupare än någonsin förut. Då ville jag bara fortsätta…

Retreatdeltagare

Yoga och terapi för barn och familjer

Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör.

Att tidigt lära känna sin känslighet och skapa medvetenhet om sina egna behov och oändliga potential är ovärderligt för barn och föräldrar.

Yoga Play  – Barn&Vuxen

Tid: Söndagar 15-16

Plats: Kornetten eller online via Zoom

Pris:

För vem: Vuxen och barn rek. ålder 6-10 år. Inga förkunskaper behövs.

En ljuvlig stund av närhet, skratt och bus, vi upptäcker fullkomlig avslappning, rörelseglädje och massage (barns och vuxnas favoritstund). Du delar matta med ditt barn och övningarna görs i par.