Highersense

Medial Sittning Online 60min

Oavsett varför du kommer, vad du har eller går igenom är målet att du lämnar sittningen med ett lättare hjärta, hopp och healing.
En sittning med oss är alltid en själ till själ kommunikation där vi kan komma in på din själsliga utveckling, mentala, fysiska och ditt emotionella tillstånd förr, nu eller i framtiden. Är ditt behov en andekontakt så blir det så.
Vi vet inte allt om dig, dina hemligheter eller avslöjar saker som gör dig upprörd eller ledsen och vi har tystnadsplikt.
Efter bokning så får du ett email med en länk till vårt möte på Zoom.

Transhealing + Medial Sittning Online

Kombinera med en härlig 30 min Transhealing följt av en Medial sittning på 30 min. Väldigt populärt! Efter bokning så får du ett email med en länk till vårt möte på Zoom.

Hur fungerar Transhealing + Medial sittning

Vi börjar alltid med Transhealing på 30 min.
Transhealing är en djupgående variant av andlig healing där jag förmedlar healingenergi under ett förändrat medvetandetillstånd, trans, vilket leder till att andevärlden får ett större utrymme att arbeta på.
Transhealing är en passiv process mellan healingmedium och mottagare, där healingmediet överlämnar sig helt till sitt healingteam i andevärlden. Även om transhealing många gånger anses ge mer fysiska effekter än t ex andlig healing, så är transhealing även riktad till det mentala, känslomässiga och själsliga planet för klienten. Healingmediet påverkar inte var energin ska, utan litar till sitt healingteam, vilka får större utrymme att göra det de är bäst på; att förmedla healingenergi. Energin går dit den behövs mest, oftast till orsaken till eventuella problem. Transhealing fungerar precis lika bra.
Healing ska inte ses som en ersättning för traditionell läkarhjälp, utan istället fungerar som ett komplement till den traditionella läkarvården.
Sedan fortsätter vi med en Medial Sittning på 30 min Oavsett varför du kommer, vad du har eller går igenom är målet att du lämnar sittningen med ett lättare hjärta, hopp och healing.
Sittningen fokuserar på vad du behöver i livet just nu. Det kan vara både en kontakt med andevärlden och om dig som person.
Vi vet inte allt om dig, dina hemligheter eller avslöjar saker som gör dig upprörd eller ledsen och vi har tystnadsplikt.

Om Jenny

Spirituellt medium, intuitiv och transhealer.
Jenny har utbildats av några av världens främsta medium från Arthur Findlay College, i London från bla. Tony Stockwell, Chris Drew, Eileen Davies och Sharon Harvey. Jenny har en genuin och innerlig längtan att stötta människor, att se dem från deras bästa sida. Hon brinner för att ge healing i allt sitt arbete för andevärlden.
Medium Jenny Smith

Bokningsinformation

Highersense Hot Yoga Lund