Highersense

Terapi för högkänsliga

Den här terapin är för dig som är högkänslig och som längtar du efter att vara den du är och utforska din sensitiva begåvning på djupet. Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar.
HSP-terapin bygger på samtal, känslohantering och intuitiv vägledning för att medvetandegöra och därefter förändra det som inte fungerar i ditt liv, på alla plan, såväl privat som yrkesmässigt.
Vi går bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Det handlar om att hitta "de ömma punkterna" och de bakomliggande orsakerna till varför du mår som du mår. Tillsammans släpper vi taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv. Det ger en känsla av klarhet, lätthet och enorm frihet.
Tänk om det inte är något fel på dig?
Tänk om du kan hantera din extra känslighet med lätthet och använda den till din fördel?
Linda är diplomerad HSP-terapeut via Högkänslighet Sverige, ICF-coach, yogalärare och mångårigt erfaren inom HR och ledarutveckling. Samtalen är 60 till 75 min och sker på Highersense i Lomma eller Lund alternativt över Zoom eller telefon.

Priser:
1 samtal: 1300 kr ink moms
3 samtal: 3000 kr ink moms
5 samtal: 4250 kr ink moms

Friskvårdsbidrag:
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till den här tjänsten.

RESAN-terapi

I denna terapiform guidas du ner i kroppen, bortom det logiska sinnet. Du löser upp blockeringar och låter dina känslor komma till ytan. Kanske får du syn på bortglömda minnen och relationer och hur de påverkar ditt liv idag. Naturliga uttryckssätt som skratt, tårar, ilska, stillhet och allt däremellan tas emot i trygghet och hjälper oss att släppa taget, bli fria och lätta! VAD MER ÄR MÖJLIGT när vi släpper på gammalt skräp?!! Sessionen utförs på Highersense i Lomma eller Lund. 90-120 min 1200 kr

Bokning & Info

Känn dig varmt välkommen att kontakta oss om du undrar över något eller är osäker på vilket paket du ska välja. Vi hjälper dig via mail eller telefon.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.