Retreats

I våra retreats landar vi i tillåtande, tar emot oss själva sådana som vi är och ger oss tid att skala av lager för lager.

Yoga, meditation, tanke- och känslohantering och egen tid för vila och reflektion fyller dagarna.

Genom djupgående, praktiska övningar som lösgör blockeringar, motstånd och djupt inbäddade föreställningar i våra kroppar får du tillgång till din medvetenhet, den naturliga glädjen och lekfullheten inom dig och skapar djupt rotad tillit till kroppen och till ditt inre.

I meditation och vägledande processer går vi bortom det logiska sinnet för att låsa upp och frigöra mentala, emotionella och psykiska blockeringar. Tillsammans släpper vi taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ditt största liv och se livets alla möjligheter. Det ger en känsla av klarhet, lätthet och enorm frihet.

I samvaro med likasinnade får vi även ett sammanhang där vi, kanske för första gången, känner tillåtande till allt det vi är. När vi delar erfarenheter känner vi oss inte längre så annorlunda i våra upplevelser.

Du tillåts släppa taget om ansvar, konsekvenser och kontroll. Du blir omhändertagen.

Om kursledaren

Linda Sjöholm är högkänslig terapeut och yogalärare, specialiserad inom tanke- och känslohantering, energiförståelse, medvetandeutveckling och högkänslighet.

Linda är även utbildad inom organisationspsykologi och har tidigare jobbat som HR-chef, ledarskapskonsult och affärscoach.