Highersense

Linda har en gedigen bakgrund som ledarskapskonsult, chefscoach och HR-chef.
Coachingprogram för Högkänsliga Chefer

Talangen och känslan för att leda andra har vi högkänsliga medfödd. Men kraven det innebär att sitta i mitten av organisationens mål och medarbetarnas önskemål och olikheter, kan vara överväldigande.

Ofta är vi högkänsliga medvetna om förändringar som behöver göras långt innan andra är det, och det tär på oss att se på konsekvenserna av att det inte händer.

Tänk om det finns ett mer lekfullt sätt att ta sig an sin yrkesroll. Med lite mindre tyngd. Tänk om det inte måste vara jobbigt att jobba? Tänk om det finns sätt att låta det som är du, verkligen du, expandera, istället för att lägga all kraft på att anpassa dig.

Det här coachingprogrammet är inte ännu ett program som handlar om att lära dig hur du ska leda andra. Det kan du redan.

Det här programmet är för dig. Här får du utforska din sensitiva begåvning på djupet. Utgångspunkten är att du, genom att vara just du, har allt som behövs för att skapa den förändring du längtar efter.

Och att du, genom att vara du, fyller den uppgift som du fått när du kom till den här världen.

Det är inte fler kopior av andra som behövs.

Vad vill du bidra med?

Programmet löper över 6 månader med följande innehåll:

  • Nuläge – ocensurerat. Också det vi egentligen inte vill se.
  • Drömläge – hur skulle du vilja att det var? Om du fick drömma fullständigt utan begränsningar? Hur många gånger har du blivit tillsagd att “vara realistisk”? Fast du vet att det finns så mycket mer? Tydligt, konkret, utan förbehåll.
  • Förändringsprocess – vad ska till för att skapa det du önskar? Tänk om du har en fantastisk kapacitet och kraft, men att den bara inte ser ut exakt som du hittills trott!
  • Tanke och känslohantering – som högsensitiv har du förmodligen en rik och närvarande inre värld, som ibland kan överväldiga dig. Den yttre världen kan också vara mycket att ta in, särskilt när du känner att många yttre “sanningar” inte stämmer överens med det som du innerst inne är medveten om.
  • Personligt yoga och meditationsprogram – yogan och meditationen kan vara essentiella vägar till inre frid och klarhet. Två yogakurser som du väljer, och ett meditationsprogram att följa hemma ingår i coachingprogrammet som en grund för vidare utveckling.
  • Hållbarhet – strategier för att må bra och blomstra i privatlivet och yrkeslivet. Tänk om världen inte är till för att överväldiga dig, utan för att uppfylla dig, glädja dig, bjuda på njutning och lätthet!
  • Utgångspunkten i coachingprogrammet är att du, genom att vara just du, är den bästa ledaren för dina medarbetare.
METOD:

Investering: 11.400 exkl. moms


FÖRELÄSNINGEN “HÖG KÄNSLIGHET – HÖG MEDVETENHET” – 45 MIN LIVE ELLER ONLINE

Var 5:e kollega på din arbetsplats är antagligen lite mer känslig och lite mer medveten om det som pågår runtomkring.

Kanske är du en av dem?

Med träffsäkra exempel och genuint engagemang föreläser Linda om sina och andras erfarenheter från ett brett spektrum av branscher.

Investering: NU 8500 exkl moms./ 45 min

Nyfiken? Vad mer är möjligt?

“Med insikt och små justeringar kan så mycket större potential utvinnas”

Linda sjöholm