Linda Sjöholm, grundare, är högkänslig, högpresterande och, numera, tillåtande och respektfull mot sig själv, sin kropp, och sina värderingar.

Nu flyger jag! Jag har släppt vad alla andra tycker och tänker. Och det jag märker är att ju tryggare jag blir i mina egna val, desto lättare är det för andra att förhålla sig till mig, att ha tillit.

Linda har gjort karriär i linje med sin universitetsutbildning inom Organisationspsykologi, som HR-chef, ledarskapskonsult och chef inom utbildning och support.

Jag har alltid älskat att jobba, älskat att se människor växa, att se organisationer få liv och mening.

I ett snurrande ekorrhjul har högkänsligheten gjort sig påmind, jag briljerar ena dagen, och vill krypa ihop till en boll under täcket dagen därpå. Intrycken blir för många, prestationsdjävulen pockar hela tiden på, de dömande tankarna kring min egen insats maler dag som natt.

Familjen får ofta betala priset. Hur ska man orka finnas för alla?

Även om högkänsligheten gör att jag behöver dra mig undan när världen blir överväldigande, och att risken är stor att jag bränner ut mig om jag inte tar hand om mig eller får gehör i min omgivning, så älskar jag den. Den gör mig levande, luftig, lycklig, och hjälper mig att förstå sådant om ingen annan ser.